Suosituslista

19.4.2017 – 29.4.2017

Rapuleivos, tomaattihyytelöä, tillikreemiä ja porkkanasipsi 14,-

Nokkoskeittoa ja paahdettua savukylkeä 14,-

Parsaa, uppomuna ja hollanninkastiketta tai voisulaa, raastettua parmesaanijuustoa 18,-/24,-
2013 Maikammer Heiligenberg Blanc de Noir trocken, Weingut Faubel, Pfalz 12cl 10,20 / 75cl 64,-

Spelttipaneroitua ahventa, paistettua lehtikaalia ja mangoldia, bataattipyreetä ja fenkolihilloketta 28,-
2010 Pinot Gris, Grand Cru Steinert, Rieflé, Alsace 12cl 10,20 / 75cl 64,-

Hevosen châteaubriand, korvasieni-, kevätsipuli- ja perunapaistosta sekä Cafe de Paris-voita 30,-
2006 Planeta la Segreta Merlot, Planeta, Sicilia 12cl 11,- / 75cl 68,-

Passionhedelmä-juustokakkua ja passionhedelmäkastiketta 10,-
2009 Liquoreux, Château Carsin, Bordeaux 8 cl 8,10 / 37,5 cl 38,-

 

Menu

48,- 

19.4.2017 – 29.4.2017

Rapuleivos, tomaattihyytelöä, tillikreemiä ja porkkanasipsi
Kräftbakelse, tomatgelé, dillkräm och morotsschips
tai
Nokkoskeittoa ja paahdettua savukylkeä

Spelttipaneroitua ahventa, paistettua lehtikaalia ja mangoldia, bataattipyreetä ja fenkolihilloketta
tai
Hevosen châteaubriand, korvasieni-, kevätsipuli- ja perunapaistosta sekä Cafe de Paris-voita
2006 Planeta la Segreta Merlot, Planeta, Sicilia 12cl 11,- / 75cl 68,-

Passionhedelmä-juustokakkua ja passionhedelmäkastiketta
2009 Liquoreux, Château Carsin, Bordeaux 8 cl 8,10 / 37,5 cl 38,-