12.-22.6.2017

Vuohenjuustolla kuorrutettu tartarpihvi ja briossia 14,-

Kirkasta kasviskeittoa ja hernekreemiä 14,-

Paahdettuja tatinlakkeja, tiristettyä kukkakaalia ja kauden kasviksia sekä kapris-yrttijogurttikastiketta 16,-
2014 Cuvée 8, Domaine Pfister, Alsace 75cl 58,- / 12cl 9,30

Suolapedillä paahdettua siikaa, primöörejä ja yrtti-limetti-sitruunavoita 28,-
2015 Pouilly-Fumé Dezat, Andre Dezat et Fils, Loire 75cl 57,- / 12cl 9,20

Sienillä ja purjolla täytettyä vasikanfileetä, savustettua varhaisperunaa ja paprikasabayonkastiketta 28,-
2011 Château de Minière, Bourgueil, Loire 75 cl 61,- / 12 cl 9,80

Matcha tiramisu ja marsalalla marinoituja marjoja 10,-
2004 Auslese Röttgen, Heymann-Löwenstein, Mosel 8 cl 14,10 / 4 cl 7,05

Menu

46,-

12.-22.6.2017

Vuohenjuustolla kuorrutettu tartarpihvi ja briossia
tai
Kirkasta kasviskeittoa ja hernekreemiä

Suolapedillä paahdettua siikaa, primöörejä ja yrtti-limetti-sitruunavoita
2015 Pouilly-Fumé Dezat, Andre Dezat et Fils, Loire 75cl 57,- / 12cl 9,20
tai
Sienillä ja purjolla täytettyä vasikanfileetä, savustettua varhaisperunaa ja paprikasabayonkastiketta
2011 Château de Minière, Bourgueil, Loire 75 cl 61,- / 12 cl 9,80

Matcha tiramisu ja marsalalla marinoituja marjoja
2004 Auslese Röttgen, Heymann-Löwenstein, Mosel 8 cl 14,10 / 4 cl 7,05